2016-08-24 07:23:22• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - Erősítse immunrendszerét

Napi horoszkóp augusztus 24-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A kapcsolatai most megújulnak. Az eddigi távolságtartó emberek ma lazábbak és jobban kezelhetők lesznek, így könnyebben szót ért velük. A párjával csodálatos estét tölthetnek kettesben.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Bár reggel akadályok keresztezik az útját, délutánra már elsimulnak a problémák. Vigyázzon, a terveibe csak olyanokat avasson be, akik már bizonyították, hogy nem árulják el a titkait. Kedvező üzleti híreket kaphat!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Remek formában van. Az új ötletei zseniálisak, és még egy jó hasznot hajtó bevételi forrás is adódhat. A párkapcsolatában viszont békés megoldásra kellene törekednie. Ma az ártalmatlanul kezdődő viták is mély konfliktusokká terebélyesedhetnek.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Egy váratlan telefonhívás nagy örömet szerezhet önnek. Már régen hallott ennyi jót egy barátjáról. Este már ne vállalkozzon sokra, maradjon inkább otthon, és töltse az estét pihenéssel.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Ma átlagon felüli teljesítményt képes nyújtani. Minden olajozottan halad, és még arra is marad ideje, hogy olyan feladatokkal foglalkozzon, amiket már régen el akart intézni. A banki tárgyalások is kedvező eredménnyel zárulnak.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Ma komoly eredményeket érhet el, ha a háttérből irányítja az eseményeket, és nem akar minden áron a figyelem középpontjába kerülni. Délután az otthonát érintő, váratlan problémákkal kell foglalkoznia!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Jó lenne, ha nem sietné el a döntések meghozatalát, mert most könnyen előfordulhat, hogy utólag meg kell bánnia a választását. Lassítson egy kicsit a munkahelyén is, a precizitásra kell most nagyobb hangsúlyt fektetnie, nem a gyorsaságra.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Ma apróságok miatt gyötörheti magát, a folytonos aggodalom pedig gyomorproblémákat okozhat. Erősítse az immunrendszerét, ahogy csak lehet, és fogyasszon több vitamint, aludjon nagyon sokat. Pillanatnyilag erre van szüksége a szervezetének.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Energiájának nagy részét most a munkájára kellene fordítania. Lassan, de biztosan közelítsen a céljaihoz, bár lehet, hogy a magánélete kicsit háttérbe szorul e miatt. Szerencsére a párja megértő, és támogatja mindenben.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A munkahelyén nyugodt, békés napra számíthat. Ma este menjen szórakozni, sok új embert ismerhet meg. Ha nyíltabban közeledik másokhoz, akkor a szerelem is beköszönthet az életébe. A románcból tartós kapcsolat is kialakulhat.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Egy váratlan esemény miatt át kell szerveznie a mai napját, talán egy családtagjának kell segítséget nyújtania. Ne legyen dühös, végül így is jól alakulnak a dolgai, a kollégái is megértik, ha kicsit késve kezdi a munkát.

Halak: II. 19. - III. 20.
Remek lehetőségei adódnak, de csak akkor, ha nyitva tartja a szemét és a fülét. Talán egy új munkalehetőségről kap információt, vagy egy remek bevételi forrásról szerez tudomást. Ne szalassza el az alkalmat!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: